Maantiivistäjä

Maantiivistäjä

Tärylätkä 2-suuntainen Hinta alkaen 3250 € alv0% - Soita ja pyydä tarjous 050 590 8899

Maantiivistäjä 125kg

CR2140 – CR2150
Paino 112-136 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 400 / 500 mm
Työnopeus 25-30 m/min
Tiivistysvoima 21 kN
Tiivistyssyvyys 30-40 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Maantiivistäjä 200kg

CR3050 – CR3265
Paino 177-195 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 500 / 650 mm
Työnopeus 22 m/min
Tiivistysvoima 30-32 kN
Tiivistyssyvyys 40-50 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Tärylätkä 250kg

CR4550
Paino 237-251 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 500 mm
Työnopeus 22 m/min
Tiivistysvoima 45 kN
Tiivistyssyvyys 60-75 cm
Värähtelytaajuus 45 Hz
Optio: Tiiveysmittari

Tärylätkä 400kg

CR5570
Paino 370-444 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 700 mm
Työnopeus 21 m/min
Tiivistysvoima 55 kN
Tiivistyssyvyys 70-85 cm
Värähtelytaajuus 55 Hz
Optio: Tiiveysmittari

Maantiivistäjä 650kg

CR9075-AE
Paino 680 kg
Polttoaine Diesel
Työleveys 750 mm
Työnopeus 20 m/min
Tiivistysvoima 90 kN
Tiivistyssyvyys 90-100 cm
Värähtelytaajuus 55 Hz
Optio: Tiiveysmittari

Tärylätkä 1-suuntainen Hinta alkaen 1625 € alv0% - Soita ja pyydä tarjous 050 590 8899

Asfalttilätkä 70kg

FP1136
Paino 64-67 kg
Polttoaine Bensa
Työleveys 360 mm
Työnopeus 25 m/min
Tiivistysvoima 11 kN
Tiivistyssyvyys 10-20 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Tärylätkä 80kg

FP1342
Paino 76-79 kg
Polttoaine Bensa
Työleveys 420 mm
Työnopeus 22 m/min
Tiivistysvoima 13 kN
Tiivistyssyvyys 15-25 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Tärylätkä 90kg

FP1650
Paino 88-94 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 500 mm
Työnopeus 25 m/min
Tiivistysvoima 16 kN
Tiivistyssyvyys 15-25 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Tärylätkä 100kg

CB/D1450
Paino 89-105 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 500 mm
Työnopeus 20 m/min
Tiivistysvoima 16 kN
Tiivistyssyvyys 15-25 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Maantiivistäjä 120kg

FP2150
Paino 103-118 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 500 mm
Työnopeus 25 m/min
Tiivistysvoima 18 kN
Tiivistyssyvyys 20-30 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Tärylätkä 150kg

CPB13-CPD15/17
Paino 131-156 kg
Polttoaine Bensa / Diesel
Työleveys 440-550 mm
Työnopeus 22 m/min
Tiivistysvoima 20 kN
Tiivistyssyvyys 30-40 cm
Värähtelytaajuus 90 Hz
Vakionvaruste: Siirtopyörät

Batmatic on perustettu Italiassa, Parmassa 1971 ja yli 50 vuoden ajan yritys on valmistanut yksinomaan maantiivistäjiä. Tämä strategia on antanut perheyritykselle mahdollisuuden kehittää korkealaatuisia tärinätekniikoita ajan mittaan ainutlaatuisten tuotteiden luomiseksi, joiden luotettavuus on maailmalla tunnettu.

Yli viidenkymmenen vuoden toiminta maantiivistäjä alalla on auttanut yritystä ymmärtämään, mitkä ovat asiakkaidemme todelliset tarpeet. Siksi Batmatic keskittyy paitsi kestävien ja toimivien laitteiden valmistukseen, myös asiakaspalveluun, kilpailukykyisiin hintoihin, tekniseen tukeen, nopeisiin toimituksiin ja tehokkaaseen jakeluverkostoon. Batmatic-brändi tunnetaan maailmanlaajuisesti, laadukkaiden maantiivistäjien synonyymiä ja asiakaslähtöisyydestään.

Lisävaruste 1-suuntaisiin tärylätkiin

Batroller lisävaruste

Batroller-rullasto kivipinnoille
Ammattikäyttöön tarkoitettu telarullasto pihakivien- ja laattojen asennukseen. Batroller B8 on Batmaticin suunnittelema innovatiivinen yhdensuuntaisiin maantiivistäjiin suunnittelema lisävaruste, jota käytetään laattoihin ja betoni- ja luonnonkivilohkoihin, joka takaa ammattimaisen siistin ja ammattimaisen lopputuloksen. Batroller voidaan asentaa kaikkiin yhdensuuntaisiin maantiivistäjiin 16-30 kN

Lisävarusteet ja optiot: Soita 050 590 8899 ja pyydä tarjous!

Usein kysyttyä:

Maantiivistäjän käyttö on tärkeää maaperän tasoittamisessa ja tiivistämisessä erilaisissa rakennus- ja pihaprojekteissa. Tärylätkällä voidaan tiivistää esimerkiksi soraa, hiekkaa ja sepeliä. Maantiivistämisen tavoitteena on parantaa maan kantavuutta, vähentää routavaurioita ja estää maan painumista. Maantiivistämiseen tarvitaan ammattimaista osaamista ja oikeanlaista laitteistoa. Tärylätkän käyttö vaatii huolellisuutta, turvallisuutta ja ohjeiden noudattamista.

Tärylätkän valinta riippuu monista tekijöistä, kuten maaperän laadusta, tiivistyssyvyydestä ja työalueen koosta. Eri maa-ainekset vaativat erilaisia tiivistystehoja ja -syvyyksiä. Esimerkiksi hiekka ja sora tiivistyvät paremmin kuin savea tai multaa sisältävä maa. Tärkeimmät ominaisuudet, joita kannattaa tarkastella tärylätkää valittaessa ovat moottorin teho, pohjalevyn koko, työnopeus ja polttoaineenkulutus. Moottorin teho vaikuttaa siihen, kuinka hyvin kone pystyy liikkumaan erilaisilla alustoilla. Pohjalevyn koko vaikuttaa siihen, kuinka suuren alueen tärylätkä voi tiivistää kerralla. Työnopeus vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti työ saadaan valmiiksi. Polttoaineenkulutus vaikuttaa käytön kustannusrakenteeseen. Jos tiivistettävä maa-alue on ahdas tai epätasainen, tarvitset pienikokoisen ja ketterän laitteen. Jos tiivistettävä maa-alue on laaja tai tasainen, voit valita suuremman ja tehokkaamman laitteen. Yleisesti ottaen lätkät voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: yksi- ja kaksisuuntaisiin.

Yksisuuntainen tärylätkä liikkuu vain eteenpäin ja sopii parhaiten hiekan, soran ja murskeen tiivistykseen. Yksisuuntaisen tiivistäjän paino vaihtelee yleensä 50–160 kg:n välillä ja sen tiivistysvoima on yleensä 11-20 kN. Yksisuuntainen, pieni maantiivistäjä on helppo käyttää ja kuljettaa.

Kaksisuuntainen tärylätkä liikkuu sekä eteen- että taaksepäin ja sopii parhaiten sekamaan, savimaan ja saven tiivistykseen. Kaksisuuntainen tiivistäjä on raskaampi ja tehokkaampi kuin yksisuuntainen. Sen paino vaihtelee yleensä 150–550 kg:n välillä ja sen tiivistysvoima on noin 20-100 kN. Kaksisuuntainen tärylätkä vaatii enemmän tilaa ja huoltoa kuin yksisuuntainen. 2-suuntainen maantiivistäjä 400 kg työpainolla on yleinen malli.

Osto vs Vuokraus vs Leasing – Tärylätkä voi olla usein iso investointi yrityksille, jotka tarvitsevat niitä erilaisiin projekteihin. Siksi on tärkeää pohtia, kannattaako työkone ostaa vai vuokrata. Molemmilla vaihtoehdoilla on etuja ja haittoja, jotka riippuvat yrityksen tarpeista ja tilanteesta.

Ostamalla yritys saa tiivistäjän omistukseensa ja voi käyttää sitä haluamallaan tavalla. Ostaminen voi olla edullisempaa pitkällä aikavälillä, jos koneen käyttöaste on korkea ja huoltokustannukset ovat alhaiset. Ostaminen voi myös lisätä yrityksen omaisuutta ja arvoa sekä mahdollistaa koneen myymisen tai vaihtamisen tarvittaessa.

Vuokraamalla yritys maksaa vain tiivistäjän käytöstä tietyllä ajanjaksolla. Vuokraaminen voi olla joustavampaa ja kustannustehokkaampaa lyhyellä aikavälillä, jos koneen tarve on satunnaista tai tilapäistä. Vuokraaminen voi myös vähentää yrityksen riskiä ja vastuuta koneen rikkoutumisesta tai vanhenemisesta sekä antaa mahdollisuuden valita erilaisia koneita eri projekteihin. Vuokran kokonaiskustannuksessa on hyvä huomioida kuljetuskustannukset, noutoon ja palauttamiseen kuluva aika

Leasingsopimuksella oleva maantiivistäjän hankinta on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää pääomaa ja välttää suuria kertakuluja. Leasingsopimuksella voit maksaa kiinteää kuukausierää koko sopimusajan, joka voi olla 12-60 kuukautta. Kuukausimaksu on samalla tavalla 100€% verovähennys kelpoinen kuluerä kuin on vuokrauksessakin.

Käytetyn tiivistäjän hankkiminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa ja löytää sopivan mallin. Työpainoluokat alkaen: 1-suuntainen maantiivistäjä 90kg työpainolla, 2-suuntainen maantiivistäjä 200kg työpainolla. Käytettyjen tärylätkien laatu ja kunto vaihtelevat kuitenkin suuresti, joten on tärkeää tarkistaa muutamia asioita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Ensinnäkin – sinun tulisi selvittää tärylätkän ikä ja käyttöhistoria. Vanha tai paljon käytetty tärylätkä voi olla kulunut tai viallinen, mikä heikentää sen suorituskykyä ja turvallisuutta. Voit pyytää myyjältä todistuksen huolloista ja korjauksista sekä mahdolliset takuutiedot.

Toiseksi – sinun tulisi tarkastaa tärylätkän kunto paikan päällä. Tarkista erityisesti moottorin toiminta, pohjalevyn kiinnitys sekä rungon eheys. Testaa myös tiivistäjän ohjauslaitteet. Jos havaitset mitään epänormaalia tai vahingoittunutta, älä osta sitä.

Kolmanneksi – sinun tulisi vertailla hintoja ja arvoja eri lähteistä. Voit tutkia netistä samanlaisia malleja ja niiden keskimääräisiä hintoja sekä lukea arvosteluja ja kokemuksia muilta ostajilta. Voit myös kysyä neuvoa ammattilaiselta tai asiantuntijalta, joka tuntee tärylätkät hyvin.

Neljänneksi – käytetyn tärylätkän ostamisessa on huomioitava arvonlisäverotus. Jos ostaja on arvonlisäverovelvollinen elinkeinonharjoittaja ja myyjä on yksityishenkilö tai muu veroton myyjä, ostaja ei saa vähentää ostohintaan sisältyvää piilevää arvonlisäveroa. Jos taas myyjän ja ostajan välillä sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä, jolloin myyjän tulee suorittaa vero saamastaan voittomarginaalista eli tavaran myyntihinnan ja ostohinnan erotuksesta, ostaja ei saa vähentää maksettua veroa omassa verotuksessaan. Ostajan kannattaa siis selvittää etukäteen myyjän asema arvonlisäverotuksessa ja pyytää tarvittaessa kuitti tai lasku kaupasta.

Nämä ovat joitakin huomioitavia seikkoja käytetyn tärylätkän hankkimisessa. Muista aina tehdä huolellinen taustatutkimus ja tarkastus ennen kaupan solmimista. Näin voit varmistaa, että saat laadukkaan ja toimivan tärylätkän kohtuulliseen hintaan.

KATSO VIDEO

Katso video, miten Batrollerin suurempi leveys ja suurempi syöttönopeus mahdollistavat työaikojen lyhenemisen jopa 60%

Katso myös muut maanrakennuskoneet, uudet ja käytetyt
Minikuormaaja

Uudet Minikuormaajat

Uudet Minikuormaajat
Katso koneet
Käytetty pienkuormaaja

Uudet pienkuormaajat

Uudet pienkuormaajat
Katso koneet
Käytetty minikaivuri

Käytetty minikaivuri (1-7t)

Käytetyt minikaivurit
Katso koneet
Käytetty Liukuohjattu kuormaaja

Käytetty liukuohj. kuormaaja

Käytetty liukuohj. kuormaaja
Katso koneet

HEI! – Älä vielä poistu…

Täytä ja lähetä hakemasi maantiivistäjän, tärylätkän tiedot