Lavansiirtovaunu

Lavansiirtovaunu

Lavansiirtovaunu 1200kg

Nostoteho 1200kg
Ajonopeus 4.0 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1390mm

HINTA:
2 190,00€ (alv0%)

Pumppukärry

Nostoteho 1500kg
Ajonopeus 5.0 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1330mm

HINTA:
2 270,00€ (alv0%)

Lavansiirtovaunu 2000kg

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 5.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1428mm

HINTA:
4 460,00€ (alv0%)

Sähköpässi

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 12.0 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Taittuva ajotaso ja sivutuet
Ohjaustehostin

HINTA:
7 890,00€ (alv0%)

EP/HC lavansiirtovaunut ovat:

EP:n ja HC:n lavansiirtovaunu on kustannustehokas vaihtoehto käytetylle lavansiirtovaunulle.

Nostoteholla olevat 1.2 – 2.5 ton lavansiirtovaunut nopealla toimituksella suoraan valmistajan Euroopan varastosta.
Toimitukset monipuolisilla varusteilla, ohjaustehostimilla, myös huoltovapailla geeli ja Li-Ion akuilla.

EP/HC:n lavansiirtovaunuissa on laadukkaat 12V/24V akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja.

Li-Ion akuilla varustettuja lavansiirtovaunuja myös saatavana.

Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

Kalustomestarien monipuolinen lavansiirtovaunu mallisto on kustannustehokas vaihtoehto päivittäiseen jakeluautojen, varastojen, myymälöiden ja tuotannon lavatavaran siirtelyyn. Kalustomestarien edustamien siirtovaunujen käyttö on erittäin yksinkertaista ja turvallista, joten lähes ketä tahansa pystyy käyttämään koneita tehokkaasti, perehdyttämisopastuksen jälkeen.

Perässä käveltävät lavansiirtovaunut – lyhyet siirtomatkat
Perässä käveltävät siirtovaunut soveltuvat erittäin hyvin esim. jakeluautojen mukana kulkeviksi lavatavaran siirtoon soveltuviksi työkoneiksi, joita on mahdollista ladata kuormatilassa ajon aikana. Kapean leveyden ja lyhyen pituuden ansiosta siirtovaunut eli sähköpässit soveltuvat mainosti myös myymälöiden ja tuotannon kapeille käytäville. Lataus onnistuu nopeasti sisään rakennetulla varaajalla lähimmästä verkkovirta pistokkeesta. Pienet Li-Ion akkutekniikalla olevat siirtovaunut ovat nopeasti korvaamassa perinteisiä haarukkavaunuja, edullisen hinnan ja pienen kokonsa ansiosta. Perässä käveltävät siirtovaunut ovat yleensä nostoteholtaan 1200-1800kg.

Ajotasolla olevat lavansiirtovaunut – pitkät siirtomatkat
Ajotasolla olevat siirtovaunut, sähköpässit soveltuvat esim. lähtevän ja saapuvan lavatavaran siirtoon ja käsittelyyn. Terminaaleissa kuormalavan siirtomatkat ovat yleensä pitkiä ja kuljetusmatkalla on mahdollisesti ajoramppeja, nousuja. Erittäin yleinen malli on 2000-2500kg nostoteholla oleva siirtovaunu, jonka ajotaso ja sivusuojat voidaan nostaa/siirtää koneen runkoa vasten, jolloin sähköpässi on perässä käveltävä malli, jonka kääntösäde on pienempi kuin normaalisti. Sähköinen ohjaustehostin, jousitettu ajotaso tekee käytöstä sujuvaa ja turvallista. Kalustomestarien mallistoon kuuluu myös ajotilalla olevat siirtovaunut, joidenka ajonopeus on 12km/h. Kuljettaja on hyvin suojattu kiinteässä ajotilassa.

Monipuolisilla lisälaitteilla sekä lisävarusteilla pystymme toteuttamaan juuri sinun käyttöösi sopivan ja kustannustehokkaan siirtovaunu, sähköpässi hankinnan.

Vuonna 1993 perustetusta EP Equipment:sta on tullut yksi maailman parhaimmista intralogististen ratkaisujen tarjoajista.
Varastointikoneiden ydinosaamisella EP Equipment on keskittänyt ponnistelunsa vähittäiskaupan-, valmistuksen- ja jakeluteollisuuden tarpeisiin.

Hangcha Group Co., Ltd. on yksi Kiinan johtavista trukkivalmistajista, ja kuuluu Kiinan 500 suurimman yrityksen joukkoon.
Maailmanlaajuisesti Hangcha on 10 suurimman trukkivalmistajan joukossa. Hangcha-trukkeja toimitetaan yli 150:een maahan.

KATSO VIDEO
Play
Lavansiirtovaunu EPT12EZ:n esittelyvideo
Slider

Katso myös muut trukit ja varastokoneet!