Lavansiirtovaunu

Lavansiirtovaunu

Hinnat alk. 1 690,00 € (alv0%)

Edullinen lavansiirtovaunu

Nostoteho 1500kg
Ajonopeus 4.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1360mm

Pumppukärry

Nostoteho 1800kg
Ajonopeus 5.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1330mm

Lavansiirtovaunu 2000kg

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 5.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1428mm

Sähköpässi

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 12.0 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Taittuva ajotaso ja sivutuet
Ohjaustehostin

EP/HC lavansiirtovaunut ovat: Kestäviä Helppo huoltaa Pyydä tarjous 050 590 8899 Edullisia Helppo käyttöisiä Pyydä tarjous 050 590 8899

Lisävarusteet ja optiot: Soita 050 590 8899 ja pyydä tarjous!

Usein kysyttyä:

Lavansiirtovaunuja, sähköpässejä käytetään lattiatasolla liikuteltavien kuormalavojen siirtämiseen. Lavansiirtovaunut soveltuvat samoihin tehtäviin kuin haarukkavaunut.

Valinta kriteerinä toimii yleensä käsiteltävien lavakuormien paino ja siirtomatka. Perinteisellä haarukkavaunulla voi helpoista käsitellä alle 1000kg painavia kuormalavoja, pitkiäkin siirtomatkoja. Kun kuormalavan paino ylittää säännöllisesti yli 1000kg ja siirtomatka on 10-25m on perässä käveltävä vaunu sopiva valinta. Kun kuormalavojen siirtomatkat ylittää yli 25m on suositeltavaa käyttää ajotasolla tai ajotilalla varustettua lavansiirtovaunua. Perässä käveltävien vaunujen nostoteho on 1000-2000kg ja ajotasolla tai ajotilalla olevilla vaunuilla 2000-3000kg. Vakiohaarukka pituus on 1150mm. Erikoismittaiset haarukkapituuden ovat yleensä 1600-2400mm:n välillä.

Perinteisellä vesitettävällä lyijyakulla purkaus-latauskertojen määrä on n. 900-1200 kertaa. Geeliakulla vastaava luku on 800-900 kertaa. Li-Ion akuilla purkaus-latauskertojen määrä on 4000-6000 kertaa, riippuen akun valmistajasta sekä ominaisuuksista. Lyijy- ja geeliakku pitää ladata, kun akunvarustilaa on jäljellä n. 20% (akkuvartijassa on jäljellä 1-2 palkkia). Li-Ion akkuja voi ladata työtaukojen välillä, vaikka akun varausta olisi 80% jäljellä.

Käyttövoima. Haarukkavaunujen nosto ja siirto tapahtuvat manuaalisesti , lavansiirtovaunujen nosto- ja laskuliike sekä siirto tapahtuu sähköllä. Saatavana on myös lavansiirtovaunuja, joissa on kuormalavan siirtelyyn ajomoottori ja kuormalavan nosto- ja laskuliike tapahtuu haarukkavaunun tapaan manuaalisesti.

EP:n ja HC:n lavansiirtovaunut on kustannustehokas vaihtoehto käytetylle sähköpässille.

Nostoteholla olevat 1.2 – 2.5 ton lavansiirtotrukit nopealla toimituksella suoraan valmistajan Euroopan varastosta.
Toimitukset monipuolisilla varusteilla, ohjaustehostimilla, myös huoltovapailla geeli ja Li-Ion akuilla.

EP/HC:n lavansiirtotrukeissa on laadukkaat, nykyaikaisilla seurantajärjestelmillä olevat litiumioni akkupaketit

Saatavana on myös perinteisellä lyijyakulla 12V/24V olevia malleja akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja.

Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

Kalustomestarien monipuolinen lavansiirtotrukki mallisto on kustannustehokas vaihtoehto päivittäiseen jakeluautojen, varastojen, myymälöiden ja tuotannon lavatavaran siirtelyyn. Kalustomestarien edustamien siirtovaunujen käyttö on erittäin yksinkertaista ja turvallista, joten lähes ketä tahansa pystyy käyttämään koneita tehokkaasti, perehdyttämisopastuksen jälkeen.

Perässä käveltävät lavansiirtotrukit – lyhyet siirtomatkat
Perässä käveltävät siirtovaunut soveltuvat erittäin hyvin esim. jakeluautojen mukana kulkeviksi lavatavaran siirtoon soveltuviksi työkoneiksi, joita on mahdollista ladata kuormatilassa ajon aikana. Kapean leveyden ja lyhyen pituuden ansiosta siirtovaunut soveltuvat mainosti myös myymälöiden ja tuotannon kapeille käytäville. Lataus onnistuu nopeasti sisään rakennetulla varaajalla lähimmästä verkkovirta pistokkeesta. Pienet Li-Ion akkutekniikalla olevat siirtovaunut ovat nopeasti korvaamassa perinteisiä haarukkavaunuja, edullisen hinnan ja pienen kokonsa ansiosta. Perässä käveltävät siirtovaunut ovat yleensä nostoteholtaan 1200-1800kg.

Ajotasolla olevat lavansiirtotrukit – pitkät siirtomatkat
Ajotasolla oleva siirtovaunut soveltuvat esim. lähtevän ja saapuvan lavatavaran siirtoon ja käsittelyyn. Terminaaleissa kuormalavan siirtomatkat ovat yleensä pitkiä ja kuljetusmatkalla on mahdollisesti ajoramppeja, nousuja. Erittäin yleinen malli on 2000-2500kg nostoteholla oleva siirtovaunu, jonka ajotaso ja sivusuojat voidaan nostaa/siirtää koneen runkoa vasten, jolloin sähköpässi on perässä käveltävä malli, jonka kääntösäde on pienempi kuin normaalisti. Sähköinen ohjaustehostin, jousitettu ajotaso tekee käytöstä sujuvaa ja turvallista. Kalustomestarien mallistoon kuuluu myös ajotilalla olevat siirtovaunut, joidenka ajonopeus on 12km/h. Kuljettaja on hyvin suojattu kiinteässä ajotilassa.

Monipuolisilla lisälaitteilla sekä lisävarusteilla pystymme toteuttamaan juuri sinun käyttöösi sopivan ja kustannustehokkaan siirtovaunu, sähköpässi hankinnan.

Vuonna 1993 perustetusta EP Equipment:sta on tullut yksi maailman parhaimmista intralogististen ratkaisujen tarjoajista.
Varastointikoneiden ydinosaamisella EP Equipment on keskittänyt ponnistelunsa vähittäiskaupan-, valmistuksen- ja jakeluteollisuuden tarpeisiin.

Hangcha Group Co., Ltd. on yksi Kiinan johtavista trukkivalmistajista, ja kuuluu Kiinan 500 suurimman yrityksen joukkoon.
Maailmanlaajuisesti Hangcha on 10 suurimman trukkivalmistajan joukossa. Hangcha-trukkeja toimitetaan yli 150:een maahan.

KATSO VIDEO

Katso video miten modulaarisella rakenteella saavutetaan pienempi kuljetuskustannus, josta asiakkaat hyötyvät edullisena hankintahintana.

Katso myös muut trukit ja varastokoneet!

HEI! – Älä vielä poistu…

Täytä ja lähetä hakemasi lavansiirtovaunun tiedot