Käytetty Traktori

Käytetty traktori

Käytetty traktori

Valmet 405 1988 (604644)
Ajotuntimittari 7085h
TD27DS4 moottori, 61hv
Pituus 3850mm
Korkeus 2640mm
Paino 2710kg
Ajonopeus 38km/h
Renkaat edessä 10.00-16
Renkaat takana 16.9-30
Takanostolaite + Takalana

Hinta: 9 950,00€
(alv0%)

Käytetty pienkuormaaja

Käytetyt
Pienkuormaajat

Käytetty Liukuohjattu kuormaaja

Käytetyt
Liukuohjatutkuormaajat

Käytetty lavansiirtovaunu

Käytetyt
Lavansiirtovaunut

Tutustu Kalustomestareiden konemyyntitykki palveluun, jolla saat vaihtokoneestasi parhaan mahdollisen hinnan. Määritämme yhdessä koneen myyntihinnan, joka vastaa vastaavien markkinoilla olevien käytettyjen koneiden hintaa. Sopivan myyntihinnan päätät kuitenkin itse. Edullinen myyntihinta takaa nopeat kaupat, korkealla myyntihinnalla olevissa kohteissa myyntiaika on pidempi. Järjestämme puolestasi myös myytävän koneen rahoituksen sekä kuljetuksen.

Myynnissä olevat työkoneet ovat lähes aina myös vuokrattavissa. Vuokra-aika voi olla päivä-, viikko- tai kuukausivuokra. Tutustu konerahoituksen vertailutaulukkoon, josta näet miten työkoneen vuokraus suhtautuu kirjanpidollisesti muihin konehankinta muotoihin.

Kalustomestareiden kalustohankinnan rahoituspalvelut ovat joustavia sekä kilpailukykyisiä, joissa yleensä rahoitettava kohde toimii vakuutena. Suosituin rahoitusmuoto on hankittavan kohteen leasingrahoitus, jossa kk-erät ovat 100% vähennyskelpoisia. Tutustu konerahoituksen vertailutaulukkoon, josta näet miten työkoneen leasingrahoitus suhtautuu kirjanpidollisesti muihin rahoitusmuotoihin.

Voimme halutessasi järjestää ostetun työkoneen kuljetuksen. Voit myös itse pyytää kuljetustarjouksen esim. Facebook sivuston Nettirahti – Kuljetuspörssi sivustolta. Kuljetuskustannus voidaan myös lisätä rahoitussopimukseen, jolloin sopimuksen kk-erä sisältää myös työkoneen kuljetuksen.

Katso myös uudet työkoneet!